Kriminalvården

Krimprod.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

startpage-divider
Klädskåp Mälaren

Kontaktpersoner

Mikael Lindblad
0727-41 81 40, 0159-79 73 35
E-post

Klädskåp Mälaren

Klädskåpserien Mälaren passar för omklädningsrum och liknande.

Skåpen är höga och rejäla med plats för kläder, skor, stövlar, väskor m.m. Inredningen består av hatthylla och klästång med krokar. De dubbla plåtdörrarna är pulverlackerade och höger- eller vänsterhängda. Dörrarna finns i följande färger: Röd, gul, blå och grön.

RAL 1017, 3013, 5017, 6005. Övriga färger mot tillägg. Stommarna är alltid grålackerade och levereras i RAL 9002. Hängbeslag är standardutrustning. Vid önskemål kan de förses med cylinderlås med två nycklar eller cylinderlås i system.

 

Mälaren Mobil

Klädskåpet MÄLAREN MOBIL på hjul har många användningsområden.

Idag förekommer det i huvudsak på sjukhus till s.k. korttidspatienter. Men det är också lämpligt för tillfälliga omklädningsrum. Rummen kan enkelt utrymmas för att sedan användas till annat. MÄLAREN MOBIL har två bromsade och två obromsade länkhjul. Skåpet är försett med hatthylla med klädkrok, en liten förvaringslåda och spegel. Dörrarna finns i följande färger: Röd, gul, blå och grön. RAL 1017, 3013, 5017, 6005. Övriga färger mot tillägg. Stommarna är alltid grålackerade och levereras i RAL 9002. Dörrarna är försedda med cylinderlås.

Kontakta oss

startpage-divider