Kriminalvården logotyp

Träindustri

Ute möbel
Palltillverkning
Pallkrage

Söker du en samarbetspartner med gedigen hantverkskunskap och känsla för trä? Anlita KrimProd och bidra till det återfallsförebyggande arbetet!

Legotillverkning av träprodukter

På 15 av våra anstalter finns produktionsenheter för trä och snickeri.

Här tillverkar klienterna alltifrån skrivbord, hurtsar och trädgårdsmöbler till förråd, utedass, pallar och lekstugor. Vi har stor produktion av pallkragar och trälådor. Vi jobbar i huvudsak med legotillverkning och tar fram produkter enligt önskemål - i nära dialog med kunden.

Vi anpassar vår verksamhet för att möta kundernas önskemål och vi ställer höga krav på kvalitet och finish. Hör av er med era ritningar så tar vi fram önskade träprodukter!

Finsnickeri eller grov träbearbetning

Oavsett om du är intresserad av att beställa små detaljer i trä eller stora elementlösningar så står vi till ditt förfogande.

I vår moderna maskinpark finns standardutrustning för de flesta behov och specialmaskiner för våra kunders specifika uppdrag. I våra träverkstäder tillverkas bland annat möbler, leksaker, limfog, lastpallar, pallkragar och presentlådor.

Dessutom producerar vi monteringsfärdiga delar till byggindustrin såsom takstolar, storblock och verandor.

Fördelar med att anlita KrimProd!

  • Närproducerat (kortare transporter)
  • Bidrar till den återfallsförebyggande verksamheten
  • Snabba ledtider
  • Hög kvalitet

 

Har du frågor eller önskar anlita KrimProd? I listan hittar du kontaktuppgifter till samtliga anstalter som arbetar med trä.

Vissa av våra produkter är "färdigtillverkade" och säljs online i vår webshop. Se nedan.