Kriminalvården logotyp

Textilindustri

Tidningssäckar
Tvättsäckar
Mössor
Symaskin

Är du i behov av sömnadshjälp? Anlita KrimProd och stötta den återfallsförebyggande verksamheten!

Tjänster inom sömnad och grovkonfektion

Med moderna textilverkstäder och med kunnig och erfaren personal kan vi sy upp produkter som bland annat inredningstextilier (ex. gardiner, kuddar, överkast), kläder och accessoarer (ex. mössor, vantar, handskar, väskor) och tvättsäckar.

Vi erbjuder också tjänster inom grovkonfektion, där vi tillverkar bland annat skinnprodukter (ex. skärp), överdrag, postsäckar mm. Vi utför också industrisömnad.

Som kund väljer du tyg, mönster och färg. Vi erbjuder tyger av hög kvalitet från välkända producenter. Vårt sortiment innehåller både klassiska och nya spännande tyger. Genom samarbete med våra övriga produktionsenheter kan vi också erbjuda tryck och broderi. Vi utvecklar också nya produkter utifrån dina specifika önskemål och behov.

Moderna textilverkstäder och maskiner möjliggör ett brett tjänsteutbud

I våra moderna textilverkstäder arbetar kunniga arbetsledare. Med hjälp av moderna symaskiner och helautomatiserade tillskärningsbord med inläsningsutrustning kan vi tillgodose kundens behov av utformning och utförande – från material till färdig produkt.

Vi har en gedigen kunskap och ser möjligheter till flexibla lösningar i de olika grenarna av vår industri. Verksamheten bedrivs efter marknadsanpassade villkor när det gäller till exempel kvalitet och leverans.

Nya färdigheter ger oanade möjligheter

Syftet med KrimProds verksamhet är att klienterna ska få en meningsfull sysselsättning, som kan väcka deras intresse för olika arbetsuppgifter. Med de nyvunna kunskaperna och erfarenheterna är chansen större att de väljer ett liv utan kriminalitet efter frigivningen. Anlita KrimProd och var med och bidra till det återfallsförebyggande arbetet!

Kontakta en anstalt i listan och hör av dig med dina behov och önskemål!

Kontakt Textilindustri

Region Mitt

Region Nord

Region Stockholm