Kriminalvården logotyp

Plastindustri

Muggar
Plasttallrikar
Plastdetaljer
Plastbestick

Anlita KrimProd för plastbearbetning och bidra till Kriminalvårdens viktiga återfallsförebyggande arbete!

Plastbearbetning med olika tekniker

I industrilokalerna på Hall-, Kristianstad- och Kumlaanstalterna arbetar klienterna främst med formsprutning, men också med vakuumformning. Plastdetaljer bearbetas också med mekaniska metoder, som exempelvis bockning, fräsning och borrning.

Ventiler, röravslutningar, lock, lådor och gångjärn är bara några exempel på plastprodukter som tillverkas.

Vi utgår ifrån era formverktyg!

Vi utför legotillverkning med hjälp av era formverktyg och efter dessa produceras kundanpassade produkter. Vi har också möjlighet att tillverka livsmedelssäkra plastprodukter. Våra produktionsledare/tekniker håller konstant maskinparken uppdaterad efter marknads-, miljö- och kvalitetskrav.

Slipp onödiga led-och väntetider!

Går du och väntar på nästa leverans av den där plastdetaljen som bara måste fram för att din verksamhet ska kunna rulla vidare? Funderar du på att expandera, men tvekar inför nyinvesteringen i dyra maskiner? Eller du kanske har idén till den perfekta plastprodukten men känner dig osäker på vem som har resurser att tillverka den?

Vill du bidra till den brottsförebyggande verksamheten?

Genom att anlita KrimProd förkortar du inte bara dina ledtider utan du bidrar också till att de intagna får en meningsfull sysselsättning. På sikt kan detta vara avgörande för ett liv utan brott efter frigivningen.

Är du intresserad av att anlita KrimProd för legoproduktion inom plastbearbetning? Du hittar kontaktuppgifterna i listan. Varmt välkommen att höra av dig!

Kontakt Plastindustri

Region Mitt

Region Stockholm

Region Syd