Kriminalvården logotyp

Montering och förpackning

Inplastning
Bränna snöre
Packa kakformar
Montering

Anlita KrimProd för montering och förpackning av produkter och bidra samtidigt till Kriminalvårdens viktiga återfallsförebyggande arbete!

Sortering, montering och paketering av produkter

På våra anstalter utför klienterna både manuell och maskinell sortering, montering och paketering av produkter. Vi erbjuder även efterbearbetning som exempelvis limning, skruvning, vikning, kuvertering, sprättning och etikettering. Några andra exempel på tjänster vi levererar är tillverkning av olika typer av emballage samt montering av el- eller plastdetaljer.

Vi utgår ifrån era önskemål!

Vårt kvalitetssäkringssystem är en av era garantier för en ansvarsfull, trygg och noggrann leverantör. Vi tar exempelvis fram maskiner anpassade efter era behov och garanterar att leveransen lever upp till era förväntningar.

Slipp onödiga led- och väntetider!

Genom att anlita KrimProd kan du som företagare fokusera på din kärnverksamhet! Du behöver inte heller skicka dina produkter utomlands för att få dem sorterade och paketerade – vilket sparar både på miljön och sänker era kostnader. Vi har möjlighet att ta oss an större mängder uppdrag, vilket kan snabba upp era ledtider!

Vill du bidra till den brottsförebyggande verksamheten?

Genom att anlita KrimProd förkortar du inte bara ledtiderna, du bidrar också till att de intagna får en meningsfull sysselsättning, som på sikt kan vara avgörande för ett liv utan brott efter frigivningen.


Är du intresserad av att anlita KrimProd? Du hittar kontaktuppgifterna i listan. Varmt välkommen att höra av dig!