Kriminalvården logotyp

Mekanisk industri

Bockning
Rör
Nibbler

Bocka, nita, skära, fräsa, pressa, såga eller svetsa? Glöm dyra investeringar. KrimProd har resurserna som kan sänka dina produktionskostnader.

Inom området Mekanisk industri har vi 12 verkstäder med olika inriktningar och möjligheter. Våra huvudinriktningar är plåtbearbetning, svetsning och skärande bearbetning. På några ställen har vi möjlighet till ytbehandling genom pulverlackering.

Vår produktion utförs i såväl enkla som avancerade maskiner. Vi kan hjälpa dig med såväl kortare serier som helhetslösningar i din produktion.

Med moderna maskiner och kunniga arbetsledare klarar vi det mesta i produktionskedjan – från bearbetning av råmaterial till ytbehandling av färdig produkt.

Hur ser dina behov ut? Hos oss finns flexibiliteten att anpassa vår verksamhet efter kundernas önskemål. 500 bockade stålrör, 10 000 frästa spår eller kanske en komplicerad stålkonstruktion för serieproduktion. Vi är rustade för såväl stora som små uppdrag och långa som korta produktionsserier.

I våra mekaniska verkstäder tillverkas bl a klädskåp av plåt, stålrörskonstruktioner för möbler och fotstödspaket till rullstolar.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du redan nu känner att du vill inleda ett samarbete med KrimProd.

Kontakt Mekanisk industri

Region Mitt

Region Nord

Region Stockholm

Region Syd

Region Väst

Region Öst