Kriminalvården

Krimprod.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Grafik och tryckeritjänster

Färgkarta
Färgkarta
Tryckpress
Tryckpress
Brevpapper och block
Brevpapper och block

Från skiss till trycksak KrimProd har resurserna som kan sänka dina produktionskostnader

Vi är ett tryckeri som klarar det mesta inom offset- och digitaltryck.

Är ni ett företag, förening eller en privatperson som är ute efter ett tryckeri som är konkurrenskraftigt och har korta leveranstider? Då har ni kommit rätt!

Vi trycker visitkort, brevpapper, kuvert, foldrar, broschyrer, korrespondenskort, vykort, affischer, produktblad, reklamblad, etiketter, etc.

På tryckerisidan använder vi tryckpressar av fabrikat Heidelberg vilket borgar för hög kvalitet och säker produktion. På den digitala sidan använder vi en Konica Minolta Bizhub som levererar utskrifter av god kvalitet.Vi klarar femfärgstryck på de flesta underlag i vår tempotryck-maskin. Vi trycker logotyper eller motiv på valfria reklamprodukter som hjälper dig att profilera ditt företag.

Utöver dessa maskiner har vi efterbehandlingsutrustning för olika funktioner som bigning/falsning, sortering, häftning, skärning, wirebindning och limblockning.

Både när det gäller digitaltryck och offsettryck kan vi använda pdf-filer om du har gjort dem helt "enligt konstens alla regler". Om du har ditt material i Word-filer eller gjort original i något annat program än sådant som används i tryckeribranschen så kan vi med stor sannolikhet hjälpa dig att anpassa materialet så att det går att använda som tryckunderlag.

Tveka inte! Kontakta oss idag !

Kontakt Grafik och tryckeritjänster

Region Nord

Region Öst