Kriminalvården

Krimprod.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Göteborg, Skogome

Tvätteri, Montering/Förpackning och Elektronikavdelning

Nyhet ! Tvätteriet har nu utrustning för att laga entrémattor.

På tvätteriet finns nu en heltäckande tvättjänst för entrémattor tack vare tvättmaskiner, mattrullningsmaskin och nu senast lagningsmaskin.

Kontakta tvätteriet om intresse för tjänsten finns.

Tvätteriet på Skogome

Vi tvättar kundägt hotellgods, restauranggods och personalkläder. Sänglinne och restauranggods finns för uthyrning.

Vi tvättar, packar och levererar efter Era önskemål och behov för bästa tänkbara service.

Sedan 1969 driver anstalten Skogome ett tvätteri som dagligen ger arbete åt 50 intagna. Tvätteriet erbjuder tvättjänst åt såväl offentliga inrättningar som privata kunder. Bland våra kunder idag räknar vi hotell, restauranger och äldreboenden. Vi tvättar även personalkläder samt entrémattor.

Tvättjänsten omfattar, som hos alla moderna tvätterier, efterbehandling i form av bl.a. mangling, reparation, pressning, impregnering och dylikt. Sänglinne och restauranggods finns för uthyrning.

Personalen fungerar som arbetsledare för de intagna och har det yttersta ansvaret för tvättprocessen. Alla har mångårig erfarenhet från textil- och tvätteribranschen och kan ge personlig service till varje enskild kund.

Vi har hög kapacitet och klarar arbetstoppar, genom att vi har möjlighet att vid behov göra en förskjutning av arbetstiden.

Våra transporter sköts i egen regi. På så sätt kan Du vid behov lätt komma i kontakt med tvätteriet.

Miljödiplom_miljöbas.jpg vatten och miljödiplom Skogome.jpg

Montering och förpackningsindustri

Vi åtar oss monterings- och förpackningsuppdrag för små och stora kunder i vitt skilda branscher, ex. plastindustri, tryckeri, reklambyråer och byggnad. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer och sluter gäran samarbetsvatal men vi tar oss även an korta akuta uppdrag.

Elektronikavdelning

Som en del av monteringsavdelningen finns även en elektronikavdelning. Vi utför lödning och kablagetillverkning samt montering av apparatskåp och elcentraler. Vi har kunder vi samarbetat med under många år.

 

Klicka här för att se mer om Skogomes Tvätteri

 

Tvättbeställningar

Avtalsområde Lysekil

Avtalsområde Sotenäs

Kontaktpersoner

Ulrike Junge
0733-50 07 13
E-post
Monica Åhling
0708-78 25 05
E-post