Kriminalvården

Krimprod.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Borås

Träindustri, montering och förpackning

Anstalten Borås har 25 års erfarenhet av industriell tillverkning, paketering och montering av skiftande slag, vilket gett oss en bra kunskap och vana vid effektiva lösningar. Med en mycket flexibel kapacitet och en modern maskinpark så imponerar vi på många.

Verksamheten bedrivs på samma sätt som vid motsvarande verkstäder/industrier i det öppna samhället. Dagligen arbetar cirka 40 intagna i våra verkstäder.

Träindustri

Anstalten Borås har kunskap och lång erfarenhet inom tillverkning av träbaserade produkter och komponenter för möbler, byggvaruhandel, byggnadsindustrin mm. Träindustrin bedrivs i lokaler byggda 1982 och syssel­sättning kan erbjudas till ca 20 intagna på heltid. Före­kommande arbetsuppgifter är allt från torkning av virke, kapning, hyvling, bearbetning upp till färdig produkt. exempel på våra maskiner är:

  • Riktlisthyvel
  • Fräs
  • Lamellsåg

Montering och förpackning

Tack vare vår stora kunskapsbas kan vi erbjuda lösningar av varierande produktmonteringar eller vara en viktig del i ett produktionsflöde. Vi tar ansvar för kvalitet och volym och följer alltid upp och utvärderar alla moment med fokus på effektivisering och kostnadskontroll. En stor noggrannhet i orderplock, packning, adressering och returhantering genomsyrar hela vårt åtagande.

Kontaktpersoner

Produktionsledare
Patric Kristiansson
033-785 86 41
E-post
Produktionsledare
Benny Johansson
033-785 86 39
E-post
Kriminalvårdsinspektör
Caroline Haga
033- 785 86 19
E-post