Kriminalvården

Krimprod.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Kristianstad, Anstalt

Mekanisk-, plast-, montering- och förpackningsindustri

Mekaniska verkstaden

Mekaniska verkstaden tillhandahåller en mängd olika tjänster inom segmentet svets- och plåtbearbetning. Svetsmetoderna MIG/MAG, TIG och MA svetsning finns för olika produkter. Vi arbetar också med manuell plasma- och gasskärning. Inom svetsproduktionen finns utbildad och certifierad personal som EWS.

Maskiner såsom, gradsax, kantbock, hörnklipp, excenterpressar och 100 tons hydraulpress finns att tillgå. Vi har även tillgång till läggbord för tillverkning av vägtrafikskyltar.

Kopplat till verkstaden finns också svetsutbildning i samarbete med arbetsförmedlingen.

Plastverkstaden

I plastverkstaden tillverkar vi ett antal plastprodukter allt ifrån små detaljer med en skottvikt från 3 gram upp till lite större detaljer på ca 130 - 140 gram.

Vi har tillgång till två formsprutor med olika låskraft. 1 st 50 ton och 1 st 125 ton. Tillbehör till dessa är infärgningsaggregat. Vilken färg på produkterna bestämmer kunden själv. Vi tillverkar formsprutade detaljer, monterar dessa och levererar en färdig produkt till kund. Det finns lång erfarenhet och kunskap inom plasttillverkning på anstalten Kristianstad.

Montering och förpackning

Vi har många års erfarenhet av paketering och montering av skiftande slag, vilket gett oss en bra kunskap och vana vid effektiva lösningar. Med en flexibel kapacitet och en inspirerande produktionsledning så imponerar vi på många kunder.

Vi är enormt flexibla och arbetar för våra kunder med både långa och korta serier av produkter.

Vi utför montering och förpackningsarbete till en rad av olika företag i många olika branscher. Här är ett axplock, vätskebehållare till motorcrossförare som vi skickar över stora delar av världen, galgar till klädindustrin och maskinskor. Listan kan göras lång.

Vi har tillgång till flera olika monteringsstationer och kan ställa om produktionen mycket snabbt.

Kontaktpersoner

Joakim Persson
044-7851641
E-post