Kriminalvården

Krimprod.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Västervik

Metall-, trä-, montering- och förpackningsindustri

Metallindustri

I vår metallverkstad har vi en modern maskinpark som omfattar allt från manuella maskiner till CNC-styrda bearbetningsmaskiner, för att klara av allt från enkel tillverkning till avancerad bearbetning. Vi tillverkar produkter där till exempel följande tillverkningsmetoder ingår: bockning av både rör och plåt, svetsning med MMA, TIG och MIG/MAG samt excenterpressning. Vi har erfarenhet av flertalet material som stål, aluminium, mässing och rostfritt. Vår produktion består bland annat av stålrörsmöbler, svetsade konstruktioner och maskinbearbetning av detaljer. Produktionen baseras på serietillverkning som kan utgöras av såväl korta som långa serier. Som extra resurs kan vi tillhandahålla montering och paketering av detaljer.

Läs här om vår fina lunchmöbel som vi tillverkar på A Västervik

Träindustri

Vår träverkstad innehåller en mångsidig maskinpark där vi tillverkar produkter av hög kvalitet. Produktionen består av exempelvis konsoler, bakbord, dryckesbackar, trälådor av olika slag, träleksaker, hyllor och hyllplan. I vår produktion arbetar vi i huvudsak med furu, gran, ek och björk i snickerikvalitet.

Montering och förpackning

Vi har en monterings- och förpackningsverkstad som sysselsätter cirka 45 klienter. Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens behov och kan även erbjuda lagerhållning av produkter. Kom med färdiga lösningar eller låt oss hjälpa dig!

 

Läs här om vår fina lunchmöbel som vi tillverkar på A Västervik

Kontaktpersoner

Anstalten Västervik Norra
E-post