Västervik

Metall-, trä-, monterings- och förpackningsindustri.

Metallindustri

I vår metallverkstad har vi en modern maskinpark som omfattar allt från manuella maskiner till CNC-styrda bearbetningsmaskiner, för att klara av allt från enkel tillverkning till avancerad bearbetning. Vi tillverkar produkter där till exempel följande tillverkningsmetoder ingår: bockning av både rör och plåt, svetsning med MMA, TIG och MIG/MAG samt excenterpressning. Vi har erfarenhet av flertalet material som stål, aluminium, mässing och rostfritt.

Vår produktion består bland annat av stålrörsmöbler, svetsade konstruktioner och maskinbearbetning av detaljer. Produktionen baseras på serietillverkning som kan utgöras av såväl korta som långa serier. Som extra resurs kan vi tillhandahålla montering och paketering av detaljer.

Träindustri

Vår träverkstad innehåller en mångsidig maskinpark där vi tillverkar produkter av hög kvalitet. Produktionen består av exempelvis konsoler, bakbord, dryckesbackar, trälådor av olika slag, träleksaker, hyllor och hyllplan. I vår produktion arbetar vi i huvudsak med furu, gran, ek och björk i snickerikvalitet.

Montering och förpackning

Vi har en monterings- och förpackningsverkstad som sysselsätter cirka 45 klienter. Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens behov och kan även erbjuda lagerhållning av produkter. Kom med färdiga lösningar eller låt oss hjälpa dig!

 

Läs mer om vår fina lunchmöbel som tillverkas på A Västervik (pdf)

Kontaktpersoner

Anstalten Västervik Norra
E-post