Kumla

Anstalten Kumla har mångårig erfarenhet av industriellt arbete.

På Kumla anstalten finns en modern maskinpark och yrkeskunnig personal, och för att säkerställa hög och god kvalitet är vår verksamhet ISO 9000 certifierad. Vid anstalten Kumla finns tre olika verksamhetsgrenar inom programmet arbete.

Mekanisk industri

Vår mekaniska industri är väl rustad på maskinsidan med bland annat: Rörbockningsmaskin, Kantpress, Excenterpress och diverse svetsutrustningar. Inom teknikområde Mek klarar vi det mesta i produktionskedjan – från bearbetning av råmaterial till ytbehandling av färdig produkt.

Montering- och förpackning

Vid våra monterings- och förpackningsverkstäder monterar, sorterar och packar vi antingen manuellt eller med hjälp av specialmaskiner. Långvarigt samarbete med många kunder på monteringssidan visar att vi är en ansvarsfull och noggrann leverantör.

Träindustri

Vid vår träindustri på anstalten Kumla finns en modern maskinpark med bland annat datastyrda borrmaskiner och bredbandsputsar, klyvsåg och riktlisthyvel.

Här finns också komplett utrustning för bearbetning av olika skivmaterial med bland annat kantlistmaskin för påläggning av upp till 25 mm tjock massiv kantlist.

I vår toppmoderna lackanläggning finns hög kapacitet för både bets och lack, vi använder en miljövänlig UV-lack.

Textil

Kumlaanstalten har en modern textilverkstad med kunnig och erfaren personal. Maskinparken innehåller bland annat helautomatiserat tillskärningsbord med tillhörande inläsningsutrustning. Moderna symaskiner med inriktning mot medelgrov konfektion.

Vi utför även textil- samt termotransfertryck med modern utrustning.

Kontaktpersoner

Anstalten Kumla
Pär Andersson
019-767 39 78
E-post
Anstalten Kumla
Magnus Andersson
019-767 38 43
E-post
Anstalten Kumla
Tobias Hindorf
019-767 41 10
E-post